1. Utilizarea site-ului

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului papika.ro. Site-ul papika.ro este administrat de societatea S.C. Aktuni S.R.L., J22/231/1993, C.I.F.: RO5029687, cu sediul in Iasi, Strada: Sos. Arcu, nr.24, Iasi. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului papika.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. 

Denumim "Vanzator" societatea comerciala S.C. Aktuni S.R.L., cu datele de identificare indicate mai sus. 

Denumim "Cumparator" orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda in conditiile si termenii prezentului site. 

"Comanda" este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele prezentate pe prezentul site, in conditiile si termenii prezentului site.

2. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, textele si imaginile afisate sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. Aktuni S.R.L si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului ce-l gazduieste constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

3. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Raporturile comerciale dintre cumparator si S.C. Aktuni S.R.L prin intermediul site-ului papika.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernamentale nr. 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

4. Corectarea informatiilor eronate

Administratorul site-ului papika.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile preparatelor inainte de a le comanda.

5. Link-uri catre alte pagini web

In cadrul site-ului papika.ro pot exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul catre aceste pagini web, utilizatorul paraseste site-ul papika.ro.

papika.ro nu are influenta asupra continutului actual sau viitor al acelor site-uri care sunt controlate de terti. In consecinta, papika.ro nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru continutul paginilor web ale tertilor.

6. Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie

Raporturile juridice dintre papika.ro in calitate de Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei Guvernamentale nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Prin folosirea site-ului papika.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

7. Reclamatii si politica de returnare

Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). papika.ro isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la comenzi@papika.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul Papika de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, papika.ro se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu revanda produsele neconforme catre alt client.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.  papika.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, deasemenea isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio notificare in prealabil. Din acest motiv va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comenzi. papika.ro are dreptul de a selecta clientela si de a prioritiza anumite comenzi.

8. Dispozitii finale

papika.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu utilizarea prezentului site si lansarea comenzii, Utilizatorul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat intre parti.

Termenii si conditiile, asa cum sunt expuse in acest document, inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vanzator, pe de o parte, si Cumparator, pe de alta parte, referitoare la obiectul contractului incheiat intre parti la distanta.

9. Recomandari speciale

Ofertele speciale sunt accesibile tuturor utilizatorilor, in conditiile reglementate de termenii promotiilor.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.